Op facebook

 • 17 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Wie o wie van mijn volgers op The Art of Organizing weet een tijdelijke woonruimte voor mijn cliënt, een jonge vrouw. Zij zoekt op korte termijn woonruimte voor ca. twee maanden in Utrecht/Zeist voor max € 750,= per maand. Verder geen al te grote woonwensen behalve voorkeur voor een rustige woonomgeving.
  Reacties graag in een privé bericht. Bedankt voor het meedenken!
 • 22 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Grote opruimklus bij mijn klant, gehele huis staat vol met te veel spullen en is de woonsituatie niet meer prettig te noemen. Na een opruimsessie heb ik veel overbodige spullen afgevoerd. Dat was wel even sjouwen van de vijfde etage naar begane grond want helaas geen lift aanwezig. Spullen zijn deels naar afvalstation en kringloop gegaan en deels naar enkele goede doelen. De afgedankte hondenmand, oude kleden en handdoeken gaan naar het dierenasiel. Zo is iedereen weer blij!
  Ook hoognodig toe aan een grote opruimklus thuis en hulp nodig? Neem contact op met The Art of Organizing en ik kom graag helpen!
  Photos from The Art of Organizing's post
  21 weken geleden 1
  Wat een klus!
  21 weken geleden 1
  Mooi werk!
 • 24 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Ik zeg: Ontspullen in 2018!
  NBPO
 • 25 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Graag deel ik dit bericht van onze beroepsvereniging. Nieuw jaar, nieuwe start om orde op zaken te stellen!
  NBPO
 • 27 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Herkenbare situatie bij mijn huidige klant. Hoe komt het zover? Kijk naar de mens achter de spullen!
  Verzameldwang: Kijk naar de mens achter de spullen
  27 weken geleden 1
  Je doet geweldig werk!
 • 29 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Hint voor de Sint!
  NBPO
 • 31 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Werkplek helemaal Zen, rust, ruimte en overzicht! Dat is de wens van enkele medewerkers van mijn nieuwe opdracht op een faculteit van een bekende Hogeschool. In december starten we met opruimen.
  Is dit herkenbaar op de werkvloer? Zie factsheet van de beroepsvereniging van organizers en zie wat een professional organizer ook voor u kan betekenen.
  Werkplek helemaal Zen, rust, ruimte en overzicht! Dat is de wens van e
  30 weken geleden 1
  Veel succes!!
 • 35 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Ontspannen opruimen voor je doodgaat Hoe vaak zitten nabestaanden niet met de handen in het haar als een ouder of grootouder overlijdt en een huis achterlaat dat uitpuilt van de spullen? Waar te beginnen en wie gaat dat doen? Gelukkig ontstaat hier meer aandacht voor, getuige ook het boekje van de Zweedse kunstenares Margareta Magnusson (82) over Döstädning, opruimen voor je doodgaat. Dit is nu ook in het Nederlands vertaald, Lees dit artikel uit NRC.next, https://www.nrc.nl/n...3420248-a1577344 Een professional inschakelen bij het opruimen in dit soort situaties kan overigens ook zeer waardevol zijn. Neem contact op met The Art of Organizing en ik vertel u meer over mijn aanpak en werkwijze bij het opruimen van bijvoorbeeld het ouderlijk huis.
  Ontspannen opruimen voor je doodgaatHoe vaak zitten nabestaanden nie
 • 36 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Het poezenschuurtje is weer klaar voor de winter! Onder kritische blik van poes Moortje werd het schuurtje leeggehaald en opgeruimd, alle mandjes flink uitgeschud en de dekentjes gelucht aan de waslijn. Zeven poezenbedjes zijn weer zacht en warm opgemaakt voor de komende winter. Misschien heeft u ook een klus in de schuur of kelder? Ik kom graag helpen!
  Photos from The Art of Organizing's post
 • 40 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Rotzooi-stresssyndroom? Hoogste tijd voor een rommeladviseur! Rommeladviseur? Ja, zo werd in 2002 een professional organizer genoemd. Wat grappig dat ik bij het opruimen van een woonkamer bij mijn klant deze editie vond van Reader's Digest met een artikel over opruimtips van professionals.
  Conclusie: rommel veroorzaakt stress en maakt het moeilijker om orde op zaken te stellen.
  Herkenbaar en wilt u een opgeruimd huis? Bel dan gauw met The Art of Organizing!
  Photos from The Art of Organizing's post
 • 53 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Mijn kinderstoeltje van vroeger!
  Ca. 48 jaar oud dus helemaal vintage!
  Afmeting: ca 67 x 45 cm. Zithoogte ca. 27 cm.
  Stoeltje is in goede staat en rotan super trendy.
  Wie doet er een leuk bod?
  Photos from The Art of Organizing's post
  53 weken geleden 1
  I love this!! 😍
 • 59 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Groepsfoto Dinstverleners van de de bijeenkomst op 24 april jl.
  Voor meer info: kijk op http://www.dinst.nl, voor betrouwbare diensten aan huis voor mensen die langer zelfstandig thuis blijven wonen.
  Dinst
 • 59 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Voor een klassieke uitstraling op uw kantoor of werkplek: massief Engels bureau, mooi afgewerkt met panelen.
  Mahonie, notenhout en teak. Afmetingen:
  bureau: ca. 1.40 x 80 cm. Hoogte ca. 74 cm;
  kastje rechterkant: ca 48 cm hoog binnenkant en ca 73 cm diep! Deurtje is ca. 30 cm;
  middelste lade: ca. 44 x 28 cm;
  kleine lade: ca. 28 x 32 cm (aan de linkerkant 4x een lade); Wie doet er een leuk bod?
  Photos from The Art of Organizing's post
 • 61 weken geleden door The Art of Organizing

  The Art of Organizing
  Persbericht 11 april 2017, Haarlem Ook ouderen in de ban van de opruim-hype!
  Wereldwijd zijn de opruim-boeken niet aan te slepen. Marie Kondo, de Japanse opruim goeroe heeft wereldwijd al 7 miljoen boeken verkocht die gaan over de Magie van het opruimen. Een trend die nu ook is overgeslagen naar Nederland en juist 65 plussers in de ban heeft. ‘Ik heb me jarenlang geërgerd aan de volle zolder. Er stonden nog zoveel spullen van de kinderen. Ooit een keer wil ik kleiner gaan wonen en dan wil ik niet dat mijn kinderen het moeten opruimen. Ik wilde het zelf doen’ aldus de 72 jarige Hetty Vogels. Ze heeft de boeken van Marie Kondo gelezen en is aan de slag gegaan.
  Opruimen is vaak een enorme klus: na eindeloos uitstel-gedrag toch met tegenzin er tegen aan. Toch ervaren velen die de hype volgen, het als een absolute bevrijding. ‘Het is zo lekker om lege kasten te hebben.’ Niet voor niets dat een opgeruimd huis, ook een opgeruimde geest geeft.
  ‘Veel spullen heb ik weggeven aan goede doelen. Dozen vol heb ik teruggegeven aan de kinderen. Die waren er in eerste instantie niet zo blij mee,’ lacht de Haarlemse. ‘Maar ze zijn wel heel trots en blij dat ik het allemaal zelf heb gedaan en dat ik ze er straks niet mee hoef lastig te vallen.’
  Voor mensen die opruimen moeilijk vinden, is er ook professionele hulp in te schakelen bij Professional Organizers. Astrid van der Peet heeft haar eigen opruim consultancy en helpt klanten door het hele land. ‘De meeste vragen die ik krijg, zijn van ouderen die kleiner willen gaan wonen. Of mensen waarbij de partner is overleden, die het heel moeilijk vinden om afstand te doen van spullen.’ Een professional organizer is ook een beetje een psycholoog. ‘Je luistert naar verhalen en probeert de doorgronden waarom sommigen zo moeilijk afstand kunnen doen van spullen.’
  De lente is een uitgelezen moment om op te gaan ruimen. Wilt u ook aan de lenteschoonmaak, weet u niet waar te beginnen en zoekt u hulp? Dinsdag 25 april geeft Astrid van der Peet in Haarlem een workshop Opruimen: Lenteschoonmaak in huis & hoofd. Meer informatie & aanmelden: http://www.happydaysnederland.com
  Workshop Lenteschoonmaak in Huis & Hoofd:
  Dinsdag 25 april 10:00-12:00 Meneer Frans, Klein Heiligland 8, Haarlem.
  happy days nederland workshops en activiteiten voor ouderen