Op facebook

 • 2 weken geleden door

  Ontspullen? Weet je niet waar je met je overbodige spullen naar toe moet? Neem een kijkje op de website van Inzameldoelen.nl.
  Je kunt er ook allemaal leuke suggesties vinden voor hergebruik van spullen.
  Omdat ik ambassadeur ben bij Inzameldoelen is er ook een blog van mij te vinden met daarin speciale aandacht voor een goed doel bij mij in de buurt namelijk Stichting De Poorters van Naarden van Paul Vuijst.
 • 3 weken geleden door

  Voor mijn klant in Zeist zoek ik een koper voor een zeer grote, op maat gemaakte, wandkast. Deze kast wordt nog helemaal uit elkaar gehaald. De afmetingen zijn: ca. 2.55 cm hoog, ca. 2.70 cm breed en diepte plank middelste gedeelte van de kast ca. 47 cm. De lade is ca. 18 cm diep. Deze wandkast is van zeer goede kwaliteit en heeft enorm veel opbergruimte.
  Tegen elk aannemelijk bod mag de kast opgehaald worden in Zeist.
 • 1 maand geleden door

  Vanochtend bij de bibliotheek in Weesp een lezing gehouden over de kunst van het opruimen. Dat was een geslaagde themaochtend, ontspullen leeft onder de mensen! Tot mijn grote verrassing kreeg ik na afloop een mooie fles wijn én..... een scheurkalender met tips voor een OPGERUIMD hoofd! Ha, ha, ja deze tips kun je als professional organizer goed gebruiken!
  1 maand geleden 1
  Goed gedaan!
 • 2 maanden geleden door

  Zelfhulpboeken en opruimen. Handig? Regelmatig kom ik zelfhulpboeken tegen bij mijn klanten als we bezig zijn met het opruimen van hun huis. Zelfhulpboeken om je hoofd, huis, werkplek of leven weer op orde te krijgen. Met alle respect voor de auteurs van die boeken natuurlijk, want alle informatie komt goed van pas en kan zeker helpen om in beweging te komen om je leven weer op orde te krijgen. Maar toch, in de dagelijkse praktijk blijkt maar weer dat ondanks alle nuttige informatie in de zelfhulpboeken het niet meevalt om alleen te gaan opruimen. Zoveel spullen, waar moet je beginnen? Dan is het fijn als je samen met een professional organizer aan de slag kunt gaan. De professional organizer geeft advies en praktische tips en is de stok achter de deur. Samen alle spullen uitzoeken, weer orde en structuur aanbrengen zodat je weer prettig kunt wonen in een opgeruimd huis. Dat geeft rust en ruimte om weer nieuwe dingen te kunnen oppakken! Ben je ook zo toe aan een opgeruimd huis maar geen energie om het op te pakken? Neem contact op met The Art of Organizing. Ik kom u graag helpen! Zie voor meer info: http://www.the-art-of-organizing.nl
 • 4 maanden geleden door

  Afgelopen weken veel overbodige spullen van mijn cliënten ingezameld en afgevoerd naar goede doelen. Zoals bijvoorbeeld naar de noodlijdende mens in Hongarije en Roemenië via mijn "buurman" Paul Vuijst van Stichting de Poorters in Naarden. 1, 2, 3 HUP en zo alle spullen uit mijn auto overgeheveld in de blauwe bus! Ik weet zeker dat alles goed terecht komt. Maar ook ben ik afgelopen week langsgereden bij het dierenasiel Crailo in Hilversum. Veel versleten beddengoed of handdoeken, ze zijn er altijd blij mee!
  Zo heb ik vele adresjes waar je mens en dier nog blij kunt maken met wat andere mensen afdanken.
  Schenk niet alleen in december, denk aan de medemens en dieren die het minder goed hebben.
  Dat is mijn wens zo aan het eind van het jaar.......
  4 maanden geleden 1
  Goed georganiseerd Astrid 👍🏻
 • 9 maanden geleden door

  Mijn cliënt gebruikt 'm niet meer na verhuizing en besloten is om deze Kartell bookworm wandplank te verkopen.
  Deze boekenplank is flexibel in elke vorm aan de muur te bevestigen, de zogeheten boekenwurm.
  Afmeting: ca 520 cm, 11 boekensteunen, 20 cm diep.
  Nieuwprijs: € 550. Helemaal compleet en in goede staat!
  Verkoopprijs € 250. Meer info te verkrijgen via een PB.
 • 9 maanden geleden door

  Moderne, stijlvolle kroonluchter te koop!
  Voor meer informatie, zie onderstaande advertentie op Marktplaats of stuur mij een PB.
 • 1 jaar geleden door

  Wie o wie van mijn volgers op The Art of Organizing weet een tijdelijke woonruimte voor mijn cliënt, een jonge vrouw. Zij zoekt op korte termijn woonruimte voor ca. twee maanden in Utrecht/Zeist voor max € 750,= per maand. Verder geen al te grote woonwensen behalve voorkeur voor een rustige woonomgeving.
  Reacties graag in een privé bericht. Bedankt voor het meedenken!
 • 1 jaar geleden door

  Grote opruimklus bij mijn klant, gehele huis staat vol met te veel spullen en is de woonsituatie niet meer prettig te noemen. Na een opruimsessie heb ik veel overbodige spullen afgevoerd. Dat was wel even sjouwen van de vijfde etage naar begane grond want helaas geen lift aanwezig. Spullen zijn deels naar afvalstation en kringloop gegaan en deels naar enkele goede doelen. De afgedankte hondenmand, oude kleden en handdoeken gaan naar het dierenasiel. Zo is iedereen weer blij!
  Ook hoognodig toe aan een grote opruimklus thuis en hulp nodig? Neem contact op met The Art of Organizing en ik kom graag helpen!
  1 jaar geleden 1
  Wat een klus!
  1 jaar geleden 1
  Mooi werk!
 • 1 jaar geleden door

  Ik zeg: Ontspullen in 2018!