Op facebook 

 • 1 maand geleden door

  Onder toeziend oog van “Opruimcoach” Athena lekker bezig met opruimen van de keuken. Alle keukenspullen gesorteerd op vaste plek en weer overzicht in de voorraadkast. Athena is een zwerfkatje uit Cyprus, liefdevol opgevangen door mijn klant Renske. Zij heeft inmiddels nieuwe baasjes voor Athena gevonden. Maar er wachten nog meer poezen in nood op een nieuw baasje!
  #professionalorganizer
  #opruimcoachNaarden
  #opgeruimdekeuken
  #TheArtofOrganizing
  #structuur#overzicht
  #NBPO
  #voorraadoporde
  #opgeruimdekeuken
  #opgeruimdekeukenkastjes
  #zwefkattenCyprus
  #opvangzwerfkatten
  #kattenteradoptie
 • 2 maanden geleden door

  Prachtige dag om te fietsen naar mijn Wmo-klant in Bussum. Om zijn conditie te verbeteren, vanwege slechte gezondheid, wil hij zich opgeven voor bewegen voor ouderen (55+) en kijken we samen naar de mogelijk-
  heden in Bussum via Versa. Helaas vanwege Corona maatregelen nog niets op korte termijn kunnen vinden. Welke opties zijn er dan nog in Gooise Meren? We gaan even door met zoeken naar een sportactiviteit welke past in het Doe budget van de gemeente Gooise Meren. Iemand nog een tip?
  #orde op zaken stellen
  #wmo reguliere begeleiding
  #gemeente Gooise Meren
  #Versa
  #bewegen voor senioren
  #professional organizer Naarden
  #The Art of Organizing
 • 4 maanden geleden door

  Sinds een paar weken elke maandagmiddag opruimen bij een weduwnaar van 70 jaar. Zijn vrouw is eind vorig jaar overleden en zèlf heeft hij een zwakke gezondheid. Huishouden niet meer op orde en sociaal isolement. Huisdieren weg moeten doen. Veel schaamte voor vies huis. Elke week een beetje opruimen, nog een lange weg te gaan maar begin is er!
  #rouw en #verlies
  #hoarding
  #woningvervuiling
  #opruimen
  #reguliere begeleiding
  #Wmo
  #professional organizer
  #The Art of Organizing
  #opruimcoach Naarden
  #Kiwa Keurmerk
  #ZZP’er in de zorg
  #NBPO
  #sociaal isolement
  #schaamte
  #huis weer op orde
  4 maanden geleden Thea van der Peet-Gosewehr 1
  Wat een werk maar wel dankbaar om iemand weer op de rit te krijgen 👍
  4 maanden geleden Petra Moors van der Peet 1
  Tjonge wat een klus
 • 5 maanden geleden door

  Vanochtend tijdens mijn vroege wandeling richting autogarage kwam ik deze prachtige klaprozen tegen met allemaal bezige bijtjes. Deze bezige bij kon met dank aan de snelle service van Pon dealer Naarden (stond met lege accu) vandaag toch nog naar twee Wmo cliënten in Huizen en Hilversum. Helpen met orde op zaken stellen, geeft weer rust en energie om nieuwe dingen op te kunnen pakken!
  #professional organizer
  #Pon dealer Naarden
  #Orde en #structuur aanbrengen
  #NBPO
  #rust en #ruimte
  #Wmo reguliere begeleiding
  #The Art of Organizing Naarden
  5 maanden geleden Cees Stokman 1
  De naam klaproos doet vermoeden dat het een lompe bloem is. Nee, dan het Franse woord; coquelicot, dat doet deze fleurigheid pas recht ...
 • 5 maanden geleden door

  Vanochtend start gemaakt met het opruimen van het huis van zwak begaafde man, kwetsbare doelgroep. Opruimen bij iemand met verstandelijke beperking vraagt een andere aanpak in het ordenen van de spullen. Veel hobbyspullen lagen verspreid in de slaapkamer. Alles per hobby opgeborgen in plastic containers zodat voor klant zèlf ook meteen duidelijk is waar bijvoorbeeld voortaan alle tekenspullen zijn te vinden. Klant erg blij met resultaat want zo heeft hij weer overzicht, rust en ruimte.
  #Professional organizer
  #The Art of Organizing, Naarden, regio Gooi en Vechtstreek
  #NBPO
  #Kiwa ZZP’er in de zorg
  #Wmo
  #ontspullen
  #opgeruimd
  #hobbyspullen
  #ruimte
  #organizen bij mensen met beperking
  5 maanden geleden Petra Moors van der Peet 1
  Wat een leuke opdracht. Zal vast veel rust geven
 • 5 maanden geleden door

  Zomer! Heeft iemand tijdens het opruimen van de schuur nog overbodig tuinmeubilair staan?
  Vanuit de Wmo begeleid ik een klant in Hilversum, die het financieel niet breed heeft. Voor hem en zijn vrouw ben ik op zoek naar twee fijne tuinstoelen met kussens zodat zij deze zomer ook lekker in de tuin kunnen zitten. Zij hebben zèlf helaas geen geld om tuinmeubilair aan te schaffen.
  Wie o wie?
  Stuur mij een privé bericht, indien in de buurt kan ik de stoelen zèlf komen ophalen.
  Heel erg bedankt alvast!
 • 5 maanden geleden door

  Heerlijk #opgeruimde kast, alles op z’n plek. Waar ik niet meer blij van word daar neem ik afscheid van, ik lijk #Marie Kondo wel. Hoeveel servies heb je nodig? Tien jeneverglaasjes op de plank terwijl niemand in huis jenever drinkt? #sorteren en afstand doen van overbodige #spullen. Overzicht in de kast geeft #rust en #ruimte.
  #NBPO # Ontspullen” #orde en #structuur aanbrengen #professional organizer # opruimcoach # opruimen #huis #The Art of Organizing #Naarden-Vesting
 • 9 maanden geleden door

  Op zoek naar een vintage bureau? Te koop bij mijn klant in Naarden evenals een bureaustoel. Het bureau is ca. 34 jaar oud. Afmeting: ca. 1.40 cm x ca 70 cm x ca 76 cm.
  De bureaustoel (stijl Amsterdamse School) heeft een speciaal verhaal, komt bij TU Delft vandaan maar heeft etiketje van ministerie van landbouw en Visserij en voedselvoorziening. Afmeting stoel:Zitvlak ca. 44 x 45 cm, ca 83 cm hoog en ca. 47 cm hoog zitvlak/leuning.
  Interesse? Stuur mij dan een privébericht!
 • 1 jaar geleden door

  Per 1 november jl. ben ik officieel geregistreerd als ZZP'er in de Zorg bij Kiwa Keurmerk. Maar ik ben natuurlijk al veel langer aan de slag in de begeleiding van Wmo-cliënten bij diverse gemeentes in o.a. de Gooi- en Vechtstreek.
  Orde en structuur aanbrengen in de woonomgeving voor doelgroepen als bijvoorbeeld kwetsbare ouderen, bij chronische ziekte, mensen met hoarding problematiek, autisme, ADHD, etc.
  Vaak komt er veel andere problematiek bij kijken (zoals bijvoorbeeld een verslaving of eenzaamheid) en ben je als een hulpverlener bezig de boel weer op orde te krijgen.
  Erg dankbaar werk om te doen!
  1 jaar geleden Willy Groen Stam
  Geweldig! 😘
  1 jaar geleden Marion Gosewehr-Bekman
  Gefeliciteerd! Goed werk 👍🏻
  1 jaar geleden Anca Lap-Majoor 1
  Wat goed Astrid!
  1 jaar geleden Marleen Gerritse
  Van harte gefeliciteerd!
  1 jaar geleden Hennie Koning
  Top👌
  1 jaar geleden Thea van der Peet-Gosewehr 1
  Gefeliciteerd🥰
  1 jaar geleden Willy Groen Stam
  Thea van der Peet-Gosewehr Je mag trots zijn op Astrid 😘
  1 jaar geleden Margôt Koch-Noorlander
  Van harte gefeliciteerd Astrid 👍
 • 1 jaar geleden door

  Morgenochtend 15 oktober is het weer zo ver, dan mag ik bij de bibliotheek Naarden vertellen over de kunst van het opruimen. Het aanbrengen van orde en structuur in je woon- en werkomgeving geeft weer energie en ruimte voor nieuwe dingen. Ik spreek uit ervaring, mijn klanten vertellen me dat ik de motor ben, die hen in beweging zet om aan de slag te gaan met opruimen! Daarna is het genieten, rust en ruimte niet alleen in huis maar ook in je hoofd!
  Kom naar de lezing morgenochtend 15 oktober of op woensdagochtend 6 november a.s. als ik ook bij de bibliotheek in Loosdrecht tips en tricks over het opruimen geef.
  1 jaar geleden Lucienne van der Peet
  Succes Astrid!
 • 1 jaar geleden door

  Hoeveel spullen heb je nou eigenlijk echt nodig???
 • 1 jaar geleden door

  Werkoverleg bij de GAD, ha ha!
 • 1 jaar geleden door

  #Opruimen huis wegens emigratie
  In 1956 zijn ze al een keer op jonge leeftijd geëmigreerd naar de VS en was de oversteek met de Holland America Line. Tijdens het opruimen kwamen we een map tegen met daarin o.a. alle menukaarten en dagprogramma's met entertainment en ander vertier. Stuk voor stuk prachtige plaatjes en mooie herinneringen aan een lange reis. Holland America Line heeft interesse getoond in dit gedetailleerde dagboek uit de vorige eeuw! Anno 2019 moet de inboedel wederom ingepakt en verscheept gaan worden. Dit keer is het echtpaar hoogbejaard en geven zij hun bestaan op in Nederland. 95% van de spullen gaat niet mee in de shipment en werken we de komende periode aan het leeghalen van hun huis waarin zij meer dan 45 jaar hebben gewoond. Uitzoeken en opruimen van de spullen, die wel meegaan in de verhuizing. Waardevolle spullen worden verkocht zoals de design lamp uit de jaren zeventig waar enorm veel belangstelling voor is. Maar natuurlijk zoeken we ook die spullen uit die naar een goed doel gaan. Ook al is hun wens om in het buitenland te gaan wonen, het opruimen blijkt een emotioneel proces te zijn. Die oude piano uit 1924 kan bijvoorbeeld niet mee, veel herinneringen komen naar boven. Als professional organizer probeer je met respect voor de spullen een goede bestemming te regelen zodat het minder zwaar valt om er afscheid van te nemen. Immers, als je weet dat iemand nog erg blij is met zo'n oude piano dan voelt het toch anders om er dan afstand van te doen. Het wordt een pittige klus de komende maanden om het huis helemaal leeg te krijgen en de emigratie in goede banen te leiden maar wat is het leuk om te doen en zo fijn als je hulp zo gewaardeerd wordt! Zoals mevrouw mij vorige week nog vertelde, jij bent de motor en zet alles in gang!