Op facebook

 • 1 week geleden door

  #Opruimen huis wegens emigratie
  In 1956 zijn ze al een keer op jonge leeftijd geëmigreerd naar de VS en was de oversteek met de Holland America Line. Tijdens het opruimen kwamen we een map tegen met daarin o.a. alle menukaarten en dagprogramma's met entertainment en ander vertier. Stuk voor stuk prachtige plaatjes en mooie herinneringen aan een lange reis. Holland America Line heeft interesse getoond in dit gedetailleerde dagboek uit de vorige eeuw! Anno 2019 moet de inboedel wederom ingepakt en verscheept gaan worden. Dit keer is het echtpaar hoogbejaard en geven zij hun bestaan op in Nederland. 95% van de spullen gaat niet mee in de shipment en werken we de komende periode aan het leeghalen van hun huis waarin zij meer dan 45 jaar hebben gewoond. Uitzoeken en opruimen van de spullen, die wel meegaan in de verhuizing. Waardevolle spullen worden verkocht zoals de design lamp uit de jaren zeventig waar enorm veel belangstelling voor is. Maar natuurlijk zoeken we ook die spullen uit die naar een goed doel gaan. Ook al is hun wens om in het buitenland te gaan wonen, het opruimen blijkt een emotioneel proces te zijn. Die oude piano uit 1924 kan bijvoorbeeld niet mee, veel herinneringen komen naar boven. Als professional organizer probeer je met respect voor de spullen een goede bestemming te regelen zodat het minder zwaar valt om er afscheid van te nemen. Immers, als je weet dat iemand nog erg blij is met zo'n oude piano dan voelt het toch anders om er dan afstand van te doen. Het wordt een pittige klus de komende maanden om het huis helemaal leeg te krijgen en de emigratie in goede banen te leiden maar wat is het leuk om te doen en zo fijn als je hulp zo gewaardeerd wordt! Zoals mevrouw mij vorige week nog vertelde, jij bent de motor en zet alles in gang!
 • 2 weken geleden door

  Ook ik ben lekker bezig met een schuur opruimen bij een klant van me in Hilversum. Daarom deel ik graag dit bericht van mijn beroepsvereniging, de NPBO.
  Dat wordt genieten van de zomer als al het tuingereedschap weer op z'n plek ligt. Schuur op orde en tuin op orde!
  Met dank aan de professional die helpt bij het sorteren van alle spullen: bijvoorbeeld is er tuingereedschap over (gaat naar goed doel), weg met die oude planken waar je toch niets meer mee doet of oude plastic teiltjes/emmertjes. Afvoeren naar het scheidingsstation.
  Eindelijk weer overzicht in een opgeruimde schuur!
 • 1 maand geleden door

  Stel, u heeft een leuk optrekje ergens op 't platteland. Of nog beter, u verblijft in een kasteel!
  Dan zijn deze aardige voorstellingen natuurlijk een MUST!
  Beide schilderijen zijn geschilderd aan het begin van de 19e eeuw. Ze moeten nog wel gerestaureerd worden maar ze zijn het zeker waard!
  Mijn klant in Naarden ziet graag een serieus bod tegemoet. Dat kunt u doen door mij een privé bericht te sturen.
 • 1 maand geleden door

  Mijn klant in Loosdrecht heeft een fraaie kersenhouten eetkamertafel met vier stoelen (merk N-joy) te koop. Check onderstaande gegevens en tegen elk aannemelijk bod kun jij binnenkort de nieuwe eigenaar zijn.
  Interesse: stuur mij een privé bericht! Dit zijn de details:
  De tafel is van kersenhout en meegebracht van een reis naar Chili. Momenteel is de tafel wit glans geschilderd.
  Hoogte ca. 75/77 onderblad/bovenkant.
  Lengte: ca. 1.90 m en breedte ca. 95 cm. De stoelen (merk N-joy) zijn gekocht bij Goossens wonen.
  Afmetingen b x h x d 46 x 86 x 64 cm.
  Zithoogte 48 cm en zitdiepte 43 cm.
 • 2 maanden geleden door

  Ontspullen? Weet je niet waar je met je overbodige spullen naar toe moet? Neem een kijkje op de website van Inzameldoelen.nl.
  Je kunt er ook allemaal leuke suggesties vinden voor hergebruik van spullen.
  Omdat ik ambassadeur ben bij Inzameldoelen is er ook een blog van mij te vinden met daarin speciale aandacht voor een goed doel bij mij in de buurt namelijk Stichting De Poorters van Naarden van Paul Vuijst.
 • 2 maanden geleden door

  Voor mijn klant in Zeist zoek ik een koper voor een zeer grote, op maat gemaakte, wandkast. Deze kast wordt nog helemaal uit elkaar gehaald. De afmetingen zijn: ca. 2.55 cm hoog, ca. 2.70 cm breed en diepte plank middelste gedeelte van de kast ca. 47 cm. De lade is ca. 18 cm diep. Deze wandkast is van zeer goede kwaliteit en heeft enorm veel opbergruimte.
  Tegen elk aannemelijk bod mag de kast opgehaald worden in Zeist.
 • 2 maanden geleden door

  Vanochtend bij de bibliotheek in Weesp een lezing gehouden over de kunst van het opruimen. Dat was een geslaagde themaochtend, ontspullen leeft onder de mensen! Tot mijn grote verrassing kreeg ik na afloop een mooie fles wijn én..... een scheurkalender met tips voor een OPGERUIMD hoofd! Ha, ha, ja deze tips kun je als professional organizer goed gebruiken!
  2 maanden geleden 1
  Goed gedaan!
 • 4 maanden geleden door

  Zelfhulpboeken en opruimen. Handig? Regelmatig kom ik zelfhulpboeken tegen bij mijn klanten als we bezig zijn met het opruimen van hun huis. Zelfhulpboeken om je hoofd, huis, werkplek of leven weer op orde te krijgen. Met alle respect voor de auteurs van die boeken natuurlijk, want alle informatie komt goed van pas en kan zeker helpen om in beweging te komen om je leven weer op orde te krijgen. Maar toch, in de dagelijkse praktijk blijkt maar weer dat ondanks alle nuttige informatie in de zelfhulpboeken het niet meevalt om alleen te gaan opruimen. Zoveel spullen, waar moet je beginnen? Dan is het fijn als je samen met een professional organizer aan de slag kunt gaan. De professional organizer geeft advies en praktische tips en is de stok achter de deur. Samen alle spullen uitzoeken, weer orde en structuur aanbrengen zodat je weer prettig kunt wonen in een opgeruimd huis. Dat geeft rust en ruimte om weer nieuwe dingen te kunnen oppakken! Ben je ook zo toe aan een opgeruimd huis maar geen energie om het op te pakken? Neem contact op met The Art of Organizing. Ik kom u graag helpen! Zie voor meer info: http://www.the-art-of-organizing.nl
 • 6 maanden geleden door

  Afgelopen weken veel overbodige spullen van mijn cliënten ingezameld en afgevoerd naar goede doelen. Zoals bijvoorbeeld naar de noodlijdende mens in Hongarije en Roemenië via mijn "buurman" Paul Vuijst van Stichting de Poorters in Naarden. 1, 2, 3 HUP en zo alle spullen uit mijn auto overgeheveld in de blauwe bus! Ik weet zeker dat alles goed terecht komt. Maar ook ben ik afgelopen week langsgereden bij het dierenasiel Crailo in Hilversum. Veel versleten beddengoed of handdoeken, ze zijn er altijd blij mee!
  Zo heb ik vele adresjes waar je mens en dier nog blij kunt maken met wat andere mensen afdanken.
  Schenk niet alleen in december, denk aan de medemens en dieren die het minder goed hebben.
  Dat is mijn wens zo aan het eind van het jaar.......
  6 maanden geleden 1
  Goed georganiseerd Astrid 👍🏻