Op facebook 

 • 1 maand geleden door

  Vandaag klant in Amsterdam, administratie op orde brengen. Vanaf Amsterdam Centraal langs de grachten gelopen en dan zometeen aan de slag. Na afloop van deze organizing sessie heeft de klant weer overzicht in haar administratie. Dat geeft weer rust zo vlak voor het weekend 😎☀️#organizing#adminstratieoporde#opruimcoachamsterdam#theartoforganizingnaarden#rustenruimte#professionalorganizers#NBPO#dagjeamsterdam
 • 3 maanden geleden door

  Zomertijd, rondje Vesting samen met lieve netwerkcollega Marly even bijpraten tijdens mooie avondwandeling.
  #zomertijd#grotekerknaarden#arsenaal#naardenvesting#rondjevesting#bijpraten#staysafe#don’tforgettosmile😊
 • 4 maanden geleden door

  Haal de lente in huis 🌷🌻 Frisse start van de nieuwe week. Voordat de werkdag start heb ik het huis al aan kant, bed opgemaakt, keukenaanrecht opgeruimd. Dat geeft rust en energie voor nieuwe dingen, laat de dag maar beginnen ☕️😀
  #lentekriebels#opgeruimdhuis#rustenruimte#allesoporde#georganiseerdhuishouden#professionalorganizer#opruimcoachNaarden#TheArtOfOrganizingNaarden#NBPO
  4 maanden geleden Petra Moors van der Peet 1
  Mooie foto
  4 maanden geleden Paula Wester 1
  Dat klinkt goed, Astrid! Heb je ook een muurtje geschilderd? Mooie kleur trouwens....
  4 maanden geleden Amy Lee 1
  Beautiful 😻
 • 4 maanden geleden door

  Regelmatig kom ik bij het opruimen van de zolder bij mijn klanten deze spullen tegen uit de seventies. Zo herkenbaar ook! Vintage spullen zijn erg trendy dus dat is niet alleen duurzaam maar blijkt ook handig bij het opruimen van spullen. Want veel mensen kunnen moeilijk afstand doen van allerlei spullen, die zij hun leven lang hebben verzameld. Maar als ze weten dat een nieuwe generatie blij is met hun vintage spullen dan is doneren aan bijvoorbeeld de Kringloopwinkel ineens een optie om van overbodige spullen af te komen. Win win situatie, zolder weer opgeruimd en vintage meubilair/spullen krijgen een tweede leven 😀
  #vintage
  #seventies
  #opgeruimde zolder
  #overbodige spullen
  #gun spullen een tweede leven
  #professional organizer
  #opruimcoach in ‘t Gooi
  #The Art of Organizing
  #NBPO
 • 7 maanden geleden door

  Ook al in klein select gezelschap aan de Kerstdis dit jaar, toch even met de klant samen door al het serviesgoed heen, glazen sorteren en weer schoon terug op juiste plek terug in de woonkamerkast. Geen kerststress, lekker opgeruimd gevoel, dat geeft rust!
  #kastopruimen
  #wijnglazensorteren
  #teveelserviesgoedinhuis
  #kerstspullen2020
  #kerstserviesopruimen
  #geenstressmetkerst
  #opruimenwoonkamer
  #overzichtindekasteninhuis
  #rustenruimte
  #professionalorganizer
  #NBPO
  #opruimcoachin’tGooi
  #TheArtofOrganizingNaarden
 • 8 maanden geleden door

  Onder toeziend oog van “Opruimcoach” Athena lekker bezig met opruimen van de keuken. Alle keukenspullen gesorteerd op vaste plek en weer overzicht in de voorraadkast. Athena is een zwerfkatje uit Cyprus, liefdevol opgevangen door mijn klant Renske. Zij heeft inmiddels nieuwe baasjes voor Athena gevonden. Maar er wachten nog meer poezen in nood op een nieuw baasje!
  #professionalorganizer
  #opruimcoachNaarden
  #opgeruimdekeuken
  #TheArtofOrganizing
  #structuur#overzicht
  #NBPO
  #voorraadoporde
  #opgeruimdekeuken
  #opgeruimdekeukenkastjes
  #zwefkattenCyprus
  #opvangzwerfkatten
  #kattenteradoptie
 • 10 maanden geleden door

  Prachtige dag om te fietsen naar mijn Wmo-klant in Bussum. Om zijn conditie te verbeteren, vanwege slechte gezondheid, wil hij zich opgeven voor bewegen voor ouderen (55+) en kijken we samen naar de mogelijk-
  heden in Bussum via Versa. Helaas vanwege Corona maatregelen nog niets op korte termijn kunnen vinden. Welke opties zijn er dan nog in Gooise Meren? We gaan even door met zoeken naar een sportactiviteit welke past in het Doe budget van de gemeente Gooise Meren. Iemand nog een tip?
  #orde op zaken stellen
  #wmo reguliere begeleiding
  #gemeente Gooise Meren
  #Versa
  #bewegen voor senioren
  #professional organizer Naarden
  #The Art of Organizing
 • 1 jaar geleden door

  Sinds een paar weken elke maandagmiddag opruimen bij een weduwnaar van 70 jaar. Zijn vrouw is eind vorig jaar overleden en zèlf heeft hij een zwakke gezondheid. Huishouden niet meer op orde en sociaal isolement. Huisdieren weg moeten doen. Veel schaamte voor vies huis. Elke week een beetje opruimen, nog een lange weg te gaan maar begin is er!
  #rouw en #verlies
  #hoarding
  #woningvervuiling
  #opruimen
  #reguliere begeleiding
  #Wmo
  #professional organizer
  #The Art of Organizing
  #opruimcoach Naarden
  #Kiwa Keurmerk
  #ZZP’er in de zorg
  #NBPO
  #sociaal isolement
  #schaamte
  #huis weer op orde
  1 jaar geleden Thea van der Peet-Gosewehr 1
  Wat een werk maar wel dankbaar om iemand weer op de rit te krijgen 👍
  1 jaar geleden Petra Moors van der Peet 1
  Tjonge wat een klus
 • 1 jaar geleden door

  Vanochtend tijdens mijn vroege wandeling richting autogarage kwam ik deze prachtige klaprozen tegen met allemaal bezige bijtjes. Deze bezige bij kon met dank aan de snelle service van Pon dealer Naarden (stond met lege accu) vandaag toch nog naar twee Wmo cliënten in Huizen en Hilversum. Helpen met orde op zaken stellen, geeft weer rust en energie om nieuwe dingen op te kunnen pakken!
  #professional organizer
  #Pon dealer Naarden
  #Orde en #structuur aanbrengen
  #NBPO
  #rust en #ruimte
  #Wmo reguliere begeleiding
  #The Art of Organizing Naarden
  1 jaar geleden Cees Stokman 1
  De naam klaproos doet vermoeden dat het een lompe bloem is. Nee, dan het Franse woord; coquelicot, dat doet deze fleurigheid pas recht ...
 • 1 jaar geleden door

  Vanochtend start gemaakt met het opruimen van het huis van zwak begaafde man, kwetsbare doelgroep. Opruimen bij iemand met verstandelijke beperking vraagt een andere aanpak in het ordenen van de spullen. Veel hobbyspullen lagen verspreid in de slaapkamer. Alles per hobby opgeborgen in plastic containers zodat voor klant zèlf ook meteen duidelijk is waar bijvoorbeeld voortaan alle tekenspullen zijn te vinden. Klant erg blij met resultaat want zo heeft hij weer overzicht, rust en ruimte.
  #Professional organizer
  #The Art of Organizing, Naarden, regio Gooi en Vechtstreek
  #NBPO
  #Kiwa ZZP’er in de zorg
  #Wmo
  #ontspullen
  #opgeruimd
  #hobbyspullen
  #ruimte
  #organizen bij mensen met beperking
  1 jaar geleden Petra Moors van der Peet 1
  Wat een leuke opdracht. Zal vast veel rust geven
 • 1 jaar geleden door

  Zomer! Heeft iemand tijdens het opruimen van de schuur nog overbodig tuinmeubilair staan?
  Vanuit de Wmo begeleid ik een klant in Hilversum, die het financieel niet breed heeft. Voor hem en zijn vrouw ben ik op zoek naar twee fijne tuinstoelen met kussens zodat zij deze zomer ook lekker in de tuin kunnen zitten. Zij hebben zèlf helaas geen geld om tuinmeubilair aan te schaffen.
  Wie o wie?
  Stuur mij een privé bericht, indien in de buurt kan ik de stoelen zèlf komen ophalen.
  Heel erg bedankt alvast!
 • 1 jaar geleden door

  Heerlijk #opgeruimde kast, alles op z’n plek. Waar ik niet meer blij van word daar neem ik afscheid van, ik lijk #Marie Kondo wel. Hoeveel servies heb je nodig? Tien jeneverglaasjes op de plank terwijl niemand in huis jenever drinkt? #sorteren en afstand doen van overbodige #spullen. Overzicht in de kast geeft #rust en #ruimte.
  #NBPO # Ontspullen” #orde en #structuur aanbrengen #professional organizer # opruimcoach # opruimen #huis #The Art of Organizing #Naarden-Vesting
 • 1 jaar geleden door

  Op zoek naar een vintage bureau? Te koop bij mijn klant in Naarden evenals een bureaustoel. Het bureau is ca. 34 jaar oud. Afmeting: ca. 1.40 cm x ca 70 cm x ca 76 cm.
  De bureaustoel (stijl Amsterdamse School) heeft een speciaal verhaal, komt bij TU Delft vandaan maar heeft etiketje van ministerie van landbouw en Visserij en voedselvoorziening. Afmeting stoel:Zitvlak ca. 44 x 45 cm, ca 83 cm hoog en ca. 47 cm hoog zitvlak/leuning.
  Interesse? Stuur mij dan een privébericht!
 • 1 jaar geleden door

  Per 1 november jl. ben ik officieel geregistreerd als ZZP'er in de Zorg bij Kiwa Keurmerk. Maar ik ben natuurlijk al veel langer aan de slag in de begeleiding van Wmo-cliënten bij diverse gemeentes in o.a. de Gooi- en Vechtstreek.
  Orde en structuur aanbrengen in de woonomgeving voor doelgroepen als bijvoorbeeld kwetsbare ouderen, bij chronische ziekte, mensen met hoarding problematiek, autisme, ADHD, etc.
  Vaak komt er veel andere problematiek bij kijken (zoals bijvoorbeeld een verslaving of eenzaamheid) en ben je als een hulpverlener bezig de boel weer op orde te krijgen.
  Erg dankbaar werk om te doen!
  1 jaar geleden Margôt Koch-Noorlander
  Van harte gefeliciteerd Astrid 👍
  1 jaar geleden Marion Gosewehr-Bekman
  Gefeliciteerd! Goed werk 👍🏻
  1 jaar geleden Marleen Gerritse
  Van harte gefeliciteerd!
  1 jaar geleden Willy Groen Stam
  Geweldig! 😘
  1 jaar geleden Anca Lap-Majoor 1
  Wat goed Astrid!
  1 jaar geleden Thea van der Peet-Gosewehr 1
  Gefeliciteerd🥰
  1 jaar geleden Willy Groen Stam
  Thea van der Peet-Gosewehr Je mag trots zijn op Astrid 😘
  1 jaar geleden Hennie Koning
  Top👌