Verkoophoek

Bij het opruimen van een huis kom ik vaak waardevolle inboedel tegen. Regelmatig bied ik spullen te koop aan in opdracht van klanten. Dat kunnen spullen zijn uit huisraad, maar ook brocante, vintage, kunst & antiek. Waardevolle items of verzamelingen kunnen ingebracht worden op een veiling bijvoorbeeld. Maar ik regel ook de verkoop van waardevolle items op internet zoals bijvoorbeeld op Marktplaats of speciale verkoophoeken op Facebook.

Maar neem gerust ook een kijkje op mijn Facebookpagina: The Art of Organizing  

Bij waardevolle spullen waar u afstand van wilt of moet nemen, is het zaak er een zo hoog mogelijk bedrag voor te krijgen. In overleg met u wordt bepaald welke spullen te koop worden aangeboden en een indicatie van de prijs. Ik kan u hierbij advies geven. Ik bied de spullen aan op digitale platforms of breng ze in op een veiling. De keuze wordt bepaald door de verkoopbaarheid van de spullen. Ik regel de noodzakelijke handelingen tot en met de verkoop. Voor mijn bemiddeling reken ik hiervoor een van tevoren afgesproken commissie.

Momenteel heb ik de volgende vintage artikelen, brocante, curiosa en kunst & antiek te koop:

Massief Engels bureau (vraagprijs € 325,=)

Voor een klassieke uitstraling op uw kantoor: massief Engels bureau, mooi afgewerkt met panelen. Mahonie, notenhout en teak. Afmetingen: bureau: ca. 1.40 x 80 cm. Hoogte ca. 74 cm; kastje rechterkant: ca 48 cm hoog binnenkant en ca 73 cm diep! Deurtje is ca. 30 cm;middelste lade: ca. 44 x 28 cm;kleine lade: ca. 28 x 32 cm (aan de linkerkant 4x een lade).

 

 

Olieverf schilderij van Johanna Walters, Bergen

Johanna Walters is beeldend kunstenaar en woont in Bergen NH. Ze schildert vooral met olieverf op doek.

Haar werken kenmerken zich door de uitbundige kleuren en door de thema's. In alle gevallen gaat het om geabstraheerde voorstellingen.

Johanna is al vijftien jaar professioneel als kunstenaar bezig. Zij neemt jaarlijks deel aan de Kunst-10-daagse in Bergen, een kunstroute langs tientallen ateliers en galeries in Bergen en Bergen aan Zee.

Dit klaprozen schilderij is 80 cm breed en 100 cm hoog. In 2016 gekocht voor € 1.500.

Prijs nader overeen te komen.

 

Authentiek hobbelpaard

Dit mooie unieke speelgoed is ongeveer 50 jaar oud!

Er heeft destijds een kindje op gespeeld dus dit hobbelpaard stond niet alleen als decoratie in de kamer. Maar er is zo weinig gebruik van gemaakt dat hij nog mooi van kwaliteit is en in goede staat! De veren zijn nog prima dus er kan op ‘gehobbeld’ worden.

Merk: HK. Afmeting: ca. 55 cm (B) x ca. 1.05 cm (L) x ca. 75 cm (H).
Op te halen op een locatie op de Veluwe.

Wie biedt?