Overzicht en structuur

The Art of Organizing heeft veel kennis en ervaring om orde en structuur aan te brengen in uw woon- of werkomgeving. Er ontstaat rust en ruimte om weer te gaan doen wat u liever doet. Of om arbeidsvreugde te ervaren in een goed opgeruimde werkplek thuis of op kantoor. 

Met de hulp van The Art of Organizing krijgt u overzicht en structuur in uw huis of op uw werkplek.
Het mag duidelijk zijn dat mijn diensten u tijdwinst, rust en ruimte oplevert!

 

 

 

Opruimen is een vak

De ene opruimgoeroe na de andere publiceert een boek: van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo zijn wereldwijd al meer dan twee miljoen boeken verkocht. De filosofie is natuurlijk dat je van een opgeruimd huis ook een opgeruimd hoofd krijgt. 
Overconsumptie is een ziekte: slecht voor het milieu, maakt ongelukkig en depressief. Rommel veroorzaakt stress. Spullen moet je gebruiken, opruimen, schoonmaken en onderhouden. Dat kost allemaal tijd en energie. Er is maar één oplossing, ontspullen! Alles wat niet meer in huis wordt gebruikt, moet weg. Maar vaak lukt het niet om die stap te zetten. Als opruimcoach kan ik u helpen met opruimen, maar ook u leren hoe u de boel op orde houdt.
Als er overbodige spullen weg moeten, bijvoorbeeld bij een verhuizing, ben ik er niet voor om die spullen weg te gooien. Ik regel dat de spullen op een verantwoorde manier afgevoerd worden. Ze gaan naar goede doelen, of naar een bestemming voor nuttig hergebruik of naar het afvalstation (milieu!).
 

 

 

 

 

        Getting structured.... Simplify your life!