Samenwerking 

Inzameldoelen.nl

Sinds najaar 2017 ben ik in 't Gooi als ambassadeur betrokken bij Inzameldoen.nl. Inzameldoelen is een platform die het je makkelijk maakt om een goede bestemming te vinden voor de spullen die je kwijt wilt. Gebruikte spullen kunnen best nog een tweede of derde leven hebben. Als spullen een nieuwe bestemming krijgen scheelt dat onnodige belasting van het milieu; er is minder afval, maar ook minder gebruik van grondstoffen om weer nieuwe spullen te maken.
Als ik via mijn werk als professional organizer spullen opruim die nog goed bruikbaar zijn, dan zorg ik ervoor dat deze spullen nog bij goede doelen terechtkomen.

Voor meer informatie zie www.inzameldoelen.nl

 

Nationale Hulpgids

Ook staat mijn profiel op de Nationale Hulpgids: dé marktplaats voor thuiszorg, kinderopvang, huishoudelijke hulp, begeleiding en meer. Bekijk mijn advertentie op de Nationale Hulpgids, misschien kent u iemand die mijn hulp goed kan gebruiken?  Zie mijn profiel op Nationale Hulpgids

 

BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling
logo BoedelZ

Ook werk ik samen met BoedelZ. Wilt u uw nabestaanden ontlasten? Schakel dan BoedelZ in! Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z. Dit scheelt de nabestaanden veel tijd en hierdoor ook geld. Wij kunnen desgewenst de totale ontruiming doen, vanaf het allereerste contactmoment tot en met het inleveren van de sleutels bij de woningbouw, makelaar of nabestaanden. De nabestaanden hoeven hierdoor geen kostbare tijd te verliezen met de woningontruiming. En kunnen zich dan richten op de voor hen, belangrijkere zaken. BoedelZ  =  Ontzorgen BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling

Roland A.F. Lap, Owner BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling heeft een ervaring geschreven over onze samenwerking:

Een aantal maanden geleden hebben Astrid en ik een verhuizing en een ontruiming gedaan. Astrid had alles tot in de puntjes voorbereid zodat de verhuizing zeer snel en soepel is verlopen. Bij de ontruiming was alles duidelijk gestickerd zodat ik wist wat naar de kringloop moest en wat naar de afvalverwerking.
Hierdoor was de verhuizing en ontruiming binnen 2 dagen klaar! Helemaal TOP!

 

Samenwerking met Lilian Bos, interieurarchitect: effectief opruimen!

Onlangs ben ik een samenwerkingsverband gestart met interieurarchitect Lilian Bos, woont.Net, waarmee ik een efficiënte start kan bieden naar een opgeruimd, functioneel, praktisch en sfeervol interieur waardoor de privé-ruimte en/of werkruimte beter worden benut dan wel aangepast aan de huidige wensen, inclusief advies en tips over effectief opruimen, ordenen en organiseren.

Bestel een duo-advies bij u thuis, voor meer informatie: neem contact op met Lilian Bos 

 

Dinst

Als professional organizer was ik aangesloten bij Dinst tot oktober 2017. Medio die maand heeft Dinst een wijziging doorgevoerd in het dienstenpakket waardoor de diensten van professional organizers niet langer werden aangeboden. Dinst maakt het voor mensen die steeds langer zelfstandig blijven wonen een stuk makkelijker via de Thuisservice.